Bescherming persoonsgegevens

Wanneer je iets bij mij bestelt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zou ik ook niet willen. Daarom doe ik er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

De Maeckerij slaat je persoonlijke gegevens op in een veilige omgeving. En daar blijven ze ook. Ik geef je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om je bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik wel eerst gegevens van je nodig.

Wat willen we van je weten?
Voor- en achternaam Ik vind het fijn om je correct aan te spreken
Adres en woonplaats Met het juiste adres bezorgen PostNL je bestelling op de juiste plek.
Telefoonnummer Ik neem indien nodig graag snel contact met je op over je bestelling. Ik bel  als er iets onduidelijk is. Soms bel ik na afloop om te vragen of alles goed is gegaan.
E-mailadres Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij mij koopt.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice Je kunt met mij mailen en facebooken. Ik hou van persoonlijk contact en neem daar alle tijd voor. Ook als je – op afspraak – bij mij langs komt om een opdracht te bespreken.

Wil je je persoonsgegevens inzien? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit mijn systeem? Geen probleem. Klik hier om je gegevens in te zien die ik van jou heb opgeslagen.